Naš pristup

Djeci kroz igru nastojimo stvoriti naviku za aktivnošću, vježbanje i ustrajnost. Tako utjecati na pravilan rast i razvoj. U tom razdoblju dijete doživljava najintenzivniji tjelesni, kognitivni i psihički razvoj, najlakše i najbrže uči. Pravilno će angažirati svoje slobodno vrijeme, naučiti pobijediti ali i gubiti.

Cilj je motivacija na aktivnost, jačanje organizma, priprema za podnošenje napora i očuvanje zdravlja.

Mladi i seniori

Trudimo se da vaš trening bude zanimljiv, stručno vođen i maksimalno prilagodljiv planiranom postignuću - izgledati, osjećati se i biti u najboljem mogućoj kondiciji. Popularno rečeno, postati i ostati FIT . Stvoriti podlogu za višu životnu energiju, ustrajnost, višu razinu zdravlja, a time bolju kvalitetu života. Jer poznato je da se redovitim vježbanjem aktiviraju prvenstveno srce, pluća i mišići ali se i značajno utječe na stanje svijesti, mentalnu svježinu i emotivnu stabilnost. Pomoći vam da vježbanje postane svakodnevica vašeg zdravog života.

Budite FIT!

DONESITE ODLUKU! (TO ovisi samo o Vama!) Ipak, strpljivost, strpljivost i strpljivost, bitan je element. Oboružajte se njome jer u kratkom vremenu nije moguće postići i vratiti što se gubilo godinama tjelesno neaktivnim životom. Vrijedno je ustrajati, a kada to postane navika i život postaje kvalitetan.

Za zahtjevnije, mogu se sačiniti osobni programi kojeg će instruktor ili autor programa ( ciklusa ) programirati na osnovu vašeg testiranog stanja i željenog postignuća.

Ukoliko ste ispod 35 godina i dobrog zdravlja možete sami započeti s vježbanjem (programom), a ako imate više od 35 godina ili niste bili tjelesno aktivni u zadnje vrijeme, svakako je potrebno prethodno posavjetovati se sa liječnikom.

Kontakt informacije

Sportski klub Junior

Uljanikov stadion
Velog Jože 3

52100 Pula
tel/fax: 052 216 206

Boris Breščić; 098 335 651
Mila Breščić, prof; 098 196 24 27
Saša Breščić; 098 335 010
Jasmina Breščić Stošić;
098 806 181